Mirjam en ik doen dit werk vrijwillig, het verblijf in het ziekenhuis is een donatie van het ziekenhuis. We hoeven alleen te betalen voor de gebruiksgoederen zoals hechtingen, mesjes, anaesthesiegas, antibiotica etcetera. de kosten per kind zijn daarmee beperkt tot ongeveer 250 euro, dit geld wordt gedoneerd door particuliere sponsoren.

Het is hartverwarmend hoe veel bedrijven en particulieren ons helpen bij dit project: De beitels die ik daar gebruik heb ik met een forse korting kunnen kopen van de firma van den Burgh en die kosten zijn weer betaald door Eric Dechnar, de zaagsystemen zijn gedoneerd door de firma Biomet.

De maatschoenen zijn gratis gemaakt door de firma Hanssen Footcare vestiging Leiden en de protheses voor Ketut Werdi zijn gemaakt en gedoneerd door OIM Amsterdam. Noppe orthopedie heeft de spalken voor Ayu gemaakt en gedoneerd.

Aangezien ik niemand te kort wil doen zal ik niet alle namen en bedrijven noemen die financiele steun hebben gegeven aan dit project omdat dat het risico heeft dat ik mensen of organisaties niet noem die wel hebben gedoneerd: ook jullie allemaal hartelijk bedankt!

Wilt u de stichting ook steunen? Op de website van de stichting (www.high5rehab.org) kunt u donateur worden of een bedrag overmaken voor een speciaal doel (pagina “kies een project en doneer direct”).  Structurele ondersteuning door bijvoorbeeld een fysiotherapeut te financieren kan ook, het lokale salaris van een fysiotherapeut is nog geen 100 euro per maand…..